Praznični filmski maraton: Uživajte uz ove romantične filmske klasike!

by | 2 decembra, 2022

Novogodišnji i Božićni praznici su vreme da se ušuškate na kauču s partnerom i pogledate neki od najlepših filmova . Ok, razumemo da vaš dragi neće biti najsrećniji ako mu pustite neki ženski, ljubavni film, ali u nastavku imamo 5 predloga koji će i u njemu probuditi duh praznika. 

Divan život

Filmski klasik koji je ove godine proslavio 70. rođendan definitivno zaslužuje mesto na ovom spisku. „Divan život“ je pravi porodičan film, a reč je o Džordžu, liku koji je u početku očajan, ali kada ga na Božić poseti njegov anđeo čuvar i pokaže mu kakav bi život njegovih najvoljenijih bio bez njega, vratiće mu veru, ljubav i zahvalnost.

Dnevnik Bridžit Džons

Da li ste pomislili da praznici mogu da prođu bez preslatke Bridžit? Rene Zelger će vas nasmejati do suza svojim ljubavnim avanturama, tako da ukoliko ste vi i vaša jača polovina uželeli dobre komedije, ovaj film će vam sigurno ulepšati veče.

Igra sudbine

Džonatan i Sara su dvoje Njujorčana, koji se slučajno sreću tokom kupovine novogodišnjih  Ljubav na prvi pogled je očigledna i Džontan odmah predlaže da izađu ponovo, ali Sara odlučuje da postavi zanimljivu igru sudbine. Kako ona kaže – ako su zaista suđeni jedno drugome, bar jedno od njih trebalo bi da sazna broj telefona onog drugog u narednih nekoliko dana.

U stvari ljubav

Ovo je jedan od najpopularnijih i najobožavanijih božićnih filmova. Naravno, s razlogom nosi ove epitete. Ljubav u ovom naslovu označava apsolutno svaku vrstu ljubavi, ali i probleme koji dolaze s njom. Film prati deset priča koje su međusobno povezane. Uživaćete podjednako u smešnim kako i u tužnim scenama.

 

FTiare/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.