Categories Stil života

Prolećno osveženje: Male promene životnog prostora

S dolaskom lepših dana, prirodno se nameće ideja o tome kako bismo mogli da preuredimo i osvežimo svoj životni prostor. Ponekad vam se čini da će to zahtevati mnogo vremena i novca, ali ukoliko napravite samo par, jednostavnih promena, vaš životni prostor će izgledati mnogo svežije i živopisnije, uz veoma skromni budžet.

Čak i najmanje promene u životnom prostoru uticaće na dotok pozitivne energije u vaš dom, pa ćete se osećati sjajno, već kada se umorni, sa posla vratite u svoje utočište, ušuškano i puno boja.

1. Osvežite boju zidova

Ako se odlučite da promenite boju zidova, odmah ćete pozitivno promeniti atmosferu u vašem životnom prostoru. Ako ste do sada ceo stan krečili u belo, odlučite se da barem jedan zid obojite nekom pastelnom bojom, kako biste uveli određene promene. Ovi tonovi deća vašem prostoru jednu nežnu i prolećnu notu. Ako želite malo živopisniju promenu, odlučite se za zanimljivu slikovnu tapetu, kojom ćete dekorisati jedan zid svog stana.

2. Pretvorite balkon u pravi vrt za uživanje

Ukoliko imate balkon ili terasu, dekorišite ga cvećem, kupite set za sedenje i napravite pravu oazu u kojoj ćete uživati u večernjoj kafi ili u neobaveznom ćaskanju sa drugaricama. Nameštaj dekorišite detaljima, koji odgovaraju vašem stilu, poput zanimljivih, malih jastučića i neobičnih lampi, koje će vašem malom vrtu, tokom noći pružiti jednu sasvim romantičnu atmosferu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA