Belgrade Waterfront dobio svoj prvi vrtić!

by | 29 oktobra, 2019

U trenutku kada postanete roditelj, ključne tačke u vašem svakodnevnom funkcionisanju više nisu samo stan i radno mesto, već postaju i obdanište, vrtić i škola, gde vaši mališani provode značajan deo svog dana.

Upravo zato, mame i tate znaju koliko je velika prednost kada vrtić imate u neposrednoj blizini, tako da niste rastrzani na nekoliko različitih krajeva grada – pogotovo kada živite u metropoli. Stanari Belgrade Waterfront-a i okoline sada mogu da se u to jednostavno uvere, jer je sa radom počeo prvi vrtić u okviru novog centra grada – „Futurino“.

Prvi vrtić Belgrade Waterfront-a otvoren je u nedavno useljenoj stambenoj zgradi BW Vista, a  mališani su u ovu„školicu“ krenuli već početkom septembra.U moderno opremljenom okruženju novog vrtića, svako dete uči u skladu sa sopstvenim interesovanjima – pomerajući granice svojih mogućnosti.Kako bi dečaci i devojčice bili opušteni i srećni, pažljivo su osmišljene tematske celine namenjene igri i različitim edukativnim aktivnostima, a velika terasa je idealna za igranje na svežem vazduhu kada vremenske prilike to dozvole.

Osim toga, prostor vrtića„Futurino“ opremljen je savremeno dizajniranim nameštajem, prilagođen potrebama dece raznih uzrasta i bogat različitim „Montesori“ didaktičkim materijalima. Umirujući pastelni tonovi stvaraju ugodnu atmosferu za igranje i učenje, čineći prostor veselijim, a boravak dece još prijatnijim.

U vrtić će moći da idu kako deca koja žive u Belgrade Waterfront-u tako i njihovi drugari iz okoline, a osim njega, u okviru projekta će u narednom periodu biti otvorene i dve osnovne škole. Od ostalih dečijih „uživancija“, najmlađi već koriste nekoliko jedinstvenih dečijih igrališta duž Sava Promenade, a uskoro će im nove mogućnosti za igru otvoriti i park, veličine čak četiri fudbalska terena!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.