Categories Promo

Besplatne radionice pantomime

Svetska organizacija pantomimičara i Beogradska škola pantomime na čelu sa glumcem Markom Stojanovićem organizovaće besplatne kreativne radionice pantomime za decu i omladinu u nedelju, 10. juna, od 14 do 16 sati, na novobeogradskoj replici Terazija u okviru projekta „Beogradizacija Beograda“.

Radionice će držati Marko Stojanović, Bojan Mijatović i mladi pantomimičari oštećenog sluha iz škole “Stefan Dečanski” u Beogradu.

Svi zainteresovani mogu učestvovati u ovoj radionici, naučiti nekoliko osnovnih pokreta pantomime i na kraju uživati u odlomcima iz predstave „Drvo života“ trupe Beogradskih pantomimičara koja je dobila veliki broj nagrada i učestvovala na festivalu BITEF 2009.

Trupu Beogradski pantomimičari koja radi pod pokroviteljstvom Svetske organizacije pantomimičara čine i mladi umetnici oštećenog sluha koji su prošli kroz školu pantomime projekta “Muzika tišine” koji je u 2010. proglašen za Zvezdu Beograda.

Više o Beogradskim pantomimičaraima možete saznati na www.pantomima.rs, jedinom web sajtu o pantomimi na srpskom jeziku. U inkluzivnom umetničkom projektu “Muzika tišine” imate informacije na www.muzikatisine.rs , a sva pitanja o pantomimi postavite Marku Stojanoviću na marko@pantomima.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA