Categories Promo

#BudiDedaMraz i podeli novogodišnju čaroliju

Dok otkucavaju poslednji dani tekuće godine, priprema za novu najbolje će se ostvariti uz zahvalnost za svaku dragu osobu u našem životu. Zahvalnost će učiniti ne samo da se bolje osećamo, već će nas podstaći i da uradimo nešto lepo za druge.

Vreme je darivanja, a najlepši pokloni nisu oni materijalni, već oni koji pokazuju da smo nekome poklonili vreme, pažnju, osmeh, jer često su trud i pažnja ono što najviše obraduje. Takođe, naučno je dokazano da darivanje čini da se osećamo bolje nego kada dobijamo poklone. Najbolji pokazatelj je primer Deda Mraza – nije li upravo on najsrećnija osoba na svetu?
Zato je kompanija Coca-Cola, koja je poznata po svojim inovativnim novogodišnjim kampanjama i humanitarnim aktivnostima, odlučila da ove godine ode korak dalje i kaže svima da smo Deda Mraz zapravo – mi.

Svako od nas može lako postati neko ko deli sreću drugima, tako što će na jednostavan način obradovati ljude koji nam znače: prijatelje, roditelje, kolege sa posla…
Potrebno je samo da uradimo jedno dobro delo, prijatno iznenadimo svoje drugare ili kolege sa posla: na primer, podelimo ručak sa njima, pomognemo u čišćenju parka ili snega ispred zgrade, pozovemo nekog ko nam nedostaje. Te trenutke fotografišemo ili snimimo, okačimo na Instagram uz #BudiDedaMraz i tagujemo CocaColaSrbija. Svaki post koji se podeli donosi dodatnu zabavu deci bez roditeljskog staranja iz SOS dečijih sela koje Coca-Cola ove godine vodi na zimovanje, gde će moći da uživaju u druženju, sankanju, skijanju i ostalim zimskim čarolijama. Više na coca-cola.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA