Coca-Cola otkriva dugo čuvane recepte naših baka i majki

by | 14 oktobra, 2017

Često u kuhinji tražite inspiraciju za neko novo jelo? Uglavnom se okrećete savremenoj pripremi hrane, nekad na što brži način, kako biste stigli da uklopite sve dnevne obaveze. Koliko zapravo znate o starim proverenim receptima, koji su se pripremali u domovima širom naše zemlje kroz vekove?

Coca-Cola serijal „Nezaboravni ukusi Srbije“, koji se emituje na zvaničnoj Coca-Cola Facebook stranici, nastavlja da nas iznenađuje otkrivajući tradicionalne recepte i vraćajući ih na savremenu trpezu. Voditeljski duo, kulinarski entuzijasta Igor Marković i radijski voditelj Filip Ugrenović, prenosi nam pravo gastro uživanje kroz laganu šetnju kroz sve krajeve naše zemlje.

Kao i u svakoj od 12 uzbudljivih epizoda, na samom kraju istih, Ivan će starim jelima dodati malo inovativnosti u savremenom smislu i na sto vam servirati njegovu inspiraciju. Budući da je Coca-Cola odavno deo savremene trpeze i odličan pratilac hrani, voditelji su sekroz emisije uverili i potvrdili da se osvežavajući ukus Coca-Cole idealno slaže sa tradicionalnim jelima.

Kulinarsko nasleđe neizbežno ide u jedinstvenom paketu sa starim zanatima, te je tako paralelno sa serijalom nastala i ideja o ručno rađenim bilbordima koji su nedavno postavljeni na Zlatiboru i Pirotu. Zlatiborski bilbord je štrikan gotovo dva meseca, a zanimljivo je da prikazuje šare tipične za taj kraj. Pirotski bilbord rađen je po uzoru na čuvene pirotske ćilime i tkan je na razboju. Oba bilborda su potpuno jedinstvena i inovativna.Coca-Cola ovim serijalom svake nedelje nastavlja da inspiriše gledaoce da istražuju lokalno nasleđe i uživaju u nezaboravnim ukusima Srbije.

Coca-Cola će iz nedelje u nedelju nastaviti svojim serijalom da inspiriše gledaoce da istražuju ono što ih okružuje u lokalnoj sredini, kako bi mogli da iznova uživaju u nezaboravnim ukusima Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.