Categories Promo

II Wedding Expo donosi brojna iznenađenja: Poznate dame savetuju buduće mlade

Tradicionalan, a inovativan – baš kao naše neveste – Wedding EXPO održaće se drugi put od 31. Januara do 2. Februara, u beogradskom hotelu Metropol.

Svi budući mladenci moći će na jednom mestu da pronađu sve ono o čemu su maštali i da se upoznaju sa ponudom modnih kuća, zlatara,
poslastičara, prostora za venčanja, aranžera, dekoratera, cvećara, agencija za planiranje venčanja i svih drugih profesionalaca koji pružaju mladencima mogućnost da najvažniji događaj njihovog života zaista bude ostvarenje sna. Posetioci će takođe moći da se na različitim besplatnim kreativnim i edukativnim radionicama, kroz druženje sa eminentnim stručnjacima informišu o tajnama i novim wedding trendovima.

Posebne gošće biće poznate dame iz javnog života koje su već izgovorila sudbonosno “da”, pa će svoja iskustva rado podeliti sa posetiteljkama koje tek planiraju da stanu pred oltar.

Posetioce očekuju i brojni pokloni i iznenađenja poput revije venčanica koju će otvoriti, zaštitno lice Wedding Expo – a, glumica Ivana Dudić i nagradnog konkursa za najlepšu vereničku fotografiju čiji će akteri dobiti putovanje za dvoje na egzotični Bali. Za više detalja o foto konkursu zapratite instagram profil sajma https://instagram.com/1weddingexpo?igshid=i7cya5dna6rv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA