Categories Promo

III međunarodni Wellness & Spa Fest 2019: Udahni život, oseti zdravlje, budi srećan

Treći međunarodni Wellness & Spa Fest, pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, održaće se 9. novembra u beogradskom Hotelu Metropol od 10 do 18 časova.

Ulaz je besplatan za sve posetioce, a kroz raznovrsne radionice deca, ali i straiji mogu da se upoznaju s wellness-om i masažom, ali i da nauče kako da zdravo žive i ugode sebi.
Ove godine Festival stavlja akcenat na „zdravlje iz vode“ i dovodi mnoštvo specijalnih gostiju, koji će posetiocima predstaviti nove tehnike masaže, ali i ih upoznati s novim trendovima u wellnessu. Biće govora u cupping masaži, wellness ritualima u saunama; novim tehnikama poput moksibustije i barse, a poseban osvrt će se napraviti na kinesku tradicionalnu medicinu u wellness i spa svetu, kao i na britansku, italijansku i američku školu wellness-a.

Tokom Festivala posetioci će moći da svrate i u Salon za masažu i isprobaju veštine masera naših banja, najluksuznijih hotela, WAPF akademije, Saveza slepih, ali i tehnike učenika fizioterapeutskih škola. Masažu beba će demonstrirati Peđa Filipović i sestre iz Halo bebe. Takođe, posetiocima će biti na usluzi i lekari iz četiri doma zdravlja, uključujući i lekare iz banjskih centara – fizoterapeuti, internisti, nutricionisti, reumatolozi…

Meriće se težina, šećer u krvi, pregledaće se kičma, otkriti kakvi su efekti teenliftinga – trenutno najmodernije antiejdžing tehnike u kozmetologiji. Tokom Festivala posetioci će moći i da „okuse“ šumski wellness, tačnije da probaju specijalitete iz tzv. „šumske trpeze“, a u 17h zakazana je čajanka za sve posetioce!

Čitav događaj je besplatan, a to uključuje masaže, preglede, vežbe, programe, degustacije, radionice…
Festiva će imati i humanitarni karakter, pa će sav prihod od kupovine flašica Tesla vode biti doniran mladom triatloncu Luki Jankoviću u nadi da će mu prikupljeni novac pomoći u pohodu na nove medalje i u želji da stigne na Olimpijadu u Tokio.

Foto: Promo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA