Categories Promo

Iz prirode za nas u centru Beograda

U jednom od najstarijih delova Beograda, sinoć je otvoreno novo mesto za istinske zaljubljenike različitih ukusa hrane, prave hedoniste i one koji su u potrazi za oazom i mestom za uživanje – Lorca Design House.

Foto: Promo

Na svečanom otvaranju, osnivač Lorca Design House koncepta Elena Karaman Karić ugostila je svoju porodicu i brojne prijatelje, a iznenađenje večeri bila je holivudska zvezda Džejmi Foks.

Foto: Promo

Lorca Design House je koncept koji na najslikovitiji način dočarava frazu „iz prirode za nas“. U impresivnoj restauriranoj kući na Kosančićevom vencu, danas se nalazi novi koncept koji čini Lorca design showroom, u kom se prodaje nameštaj vrhunske izrade i visoke energetske vrednosti i Lorca organska prodavnica, koja nudi različite proizvode direktno sa farme lokalnih proizvođača i kozmetiku organskog porekla sa svih meridijana. Posebno mesto u samom konceptu zauzima Mandala, restoran organske hrane na biljnoj bazi.

Pravu revoluciju u gastronomskoj ponudi Beograda donosi čuveni američki šef Čed Sarno, zadužen za jelovnik i ponudu restorana Mandala. Poslednjih meseci Sarno je marljivo radio na obučavanju osoblja koje će biti zaduženo za restoran i za oživljavanje svih neverovatnih recepata specijalno krojenih za potrebe Lorca Design House koncepta.

Foto: Promo

„Počastvovan sam što sam mesecima unazad vredno radio sa mojim dragim prijateljima Elenom i Jugoslavom Karićem na stvaranju restorana Mandala. Ovde ćete naći pažljivo odabran izbor srpskih tradicionalnih jela sa zdravim tvistom, uz mnoga internacionalna jela napravljena pretežno od namirnica biljnog porekla koja u restoran stižu direktno sa lokanih farmi. Ceo ovaj koncept je fantastičan i jedinstven“- rekao je Sarno, inače uspešan kuvar i autor bestseler knjige o kulinarstvu „Crazy, Sexy Kitchen“.

„Vraćanje prirodi i svemu onome što ona nudi je okosnica filozofije Lorca Design House koncepta. Želimo da naši gosti dožive koncept kao jedno toplo mesto, koje ih vraća korenima. Kroz organsku stranu ovog koncepta i saradnju sa lokalnim proizvođačima organske hrane mislim da ćemo u tome uspeti. Naša želja je da ova kuća u predivnom delu starog grada postane nova zona bez stresa u kojoj ćete zdravo uživati“, poručila je Elena i pozvala sve da posete Lorca Design House.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA