Categories Promo

Izložba kostima Narodnog pozorišta u Rajićeva šoping centru

Povodom proslave jubilarnih 150 godina Narodnog pozorišta u Beogradu, Rajićeva Shopping Centar vam nudi jedinstveno iskustvo – izložbu kostima iz popularne operete Johana Štrausa „SLEPI MIŠ“. Izložba će biti postavljena na drugom spratu šoping centra i trajaće od 10. do 18. novembra.

Pored ove do sada neviđene postavke, doživljaj će upotpuniti profesionalni šminker Narodnog pozorišta koji će tokom naredne dve subote (10. i 17. novembra) posetiocima pružiti priliku da i oni osete magiju pozorišne šminke. Ovakve kostime gledate u predstavama, ponekad ste zamišljali sebe u njima, razmišljali o tome koliko je samo detalja, umeća, vremena i truda bilo potrebno da se naprave.

Neke od njih, poput kostima za operu Pepeljuga kreirao je čuveni italijanski kreator visoke mode Renato Balestra, a neki, poput onih iz operete Slepi miš, rađeni su po skicama naše čuvene slikarke i pesnikinje Olje Ivanjicki. Upravo ove kostime, rađene po njenim skicama ćete imati priliku da pogledate izbliza.

Prepoznajući značaj podrške kulturnim vrednostima i želeći da na poseban način doprinese proslavi jubileja Narodnog pozorišta u Beogradu, Rajićeva Shopping Centar je još jednom pokazao kako kultura, umetnost, vanvremenski stil i elegancija nikada ne izlaze iz mode.
Ne propustite jedinstvenu priliku i posetite izložbu u srcu grada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA