Knjiga za decu „Putujte sa Pijem“

by | 10 aprila, 2017

Emotivna, kreativna i edukativna knjiga za decu od 3 do 7 godina koja će ih uvesti u svet pravilne komunikacije, osećanja i fizičkog razvoja.

Da li dete ima od 3 do 7 godina?
Da li je dete radoznalo?
Da li želite da dete usvaja prave vrednosti koje se tiču komunikacije, pravilnog razvoja, ishrane?
Da li želite da detetu date ideje na koje sve načine može da se igra?
Ukoliko ste odgovorili pozitivno na bar 2 pitanja, ova knjiga je za Vas i vaše dete.

Dok se vuk Pi igra i druži sa životinjama sa svakog kontinenta koji obilazi, Vaše dete se zabavlja i uči o pravilnoj komunikaciji, saosećanju, otvorenosti i hrabrosti.
U knjizi se nalazi 8 kratkih priča i svaka može da se posmatra odvojeno od ostalih. Svaka od njih prenosi po jednu ili više vrednosti u oblasti emocija, komunikacije, igara i druženja. Kroz priče, deca spoznaju koji kontinenti postoje i gde se nalaze. Saznaju koje životinje žive na tim kontinentima.

Kroz dijaloge su korišćene pojednostavljene NLP metode za lakše usvajanje pravilne komunikacije i sopstvenog razvoja.
U jednoj priči imamo kako se pravilno definišu ciljevi, u drugoj kako se pravilno daje povratna informacija na nečije ponašanje (tzv. feedback), u trećoj kako se ruše generalizacije i sl.

Ova knjiga olakšava roditeljima, bakama, dekama, tetkama da pričaju sa svojom decom o različitim temama – o životinjama, prirodi, igrama, rekvizitima, kontinentima, rečima.
Ukoliko je vaše dete naprednije, slobodno mu možete čitati ovu knjigu iako je mlađe od 3 godine.
Knjiga ima 32 strane, pun kolor, tvrdi povez.

O autorki
Dragana Vukajlović Krstović je dugogodišnja preduzetnica u oblasti Interneta, NLP Master, instruktorka Razvoja pokreta. I mama.
Želja joj je da deca od najmlađih dana uče o prepoznavanju emocija, i sopstvenih i tuđih, o kvalitetnoj komunikaciji, pravilnoj ishrani i važnosti fizičke aktivnosti.
Takva deca postaju samopouzdani ljudi koji znaju šta žele da rade i s kim mogu da grade odnos. Sa takvom decom stvaramo bolji svet.
Vodi se načelom “Kvalitet našeg života je određen kvalitetom naše komunikacije.”

Linkovi
Sajt: http://www.wolfiana.com/
Facebook strana: https://www.facebook.com/WolfianaBooks/

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.