Kompanija Imlek donirala Moja Kravica proizvode deci i štićenicima socijalnih ustanova širom Srbije

by | 27 decembra, 2021
imlek

Kompanija Imlek je tradicionalno i ove godine povodom novogodišnjih praznika odlučila da paketićima mlečnih proizvoda iznenadi decu i mlade o kojima brinu Dečije selo ,,Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici, organizacija SOS Dečija sela Srbija, Prihvatilište za decu Beograda i Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju.

Omiljeni Moja Kravica proizvodi – mleko, jogurt, šejkovi i čokoladno mleko našli su se među poklonima koji su uveličali prazničnu atmosferu.

Decembar je mesec koji nas sve zbližava i podseća koliko je važno da brinemo o najbližima i delimo sa njima radost. Ovaj period godine je prilika da pokažemo empatiju pružajući podršku onima kojima je ona neophodna. U skladu sa svojim društveno odgovornim poslovanjem i tradicijom da inicira i pomaže humanitarne aktivnosti, Imlek je odlučio da odgovori na potrebe pojedinaca iz ovih osetljivih kategorija i obraduje ih novogodišnjim paketima.

Kraj godine obeležavamo u znaku praznika koji u nama bude želju da poklanjamo ljubav i pažnju ljudima oko sebe. Raduje nas činjenica da smo realizacijom ove akcije podsetili mališane iz ustanova socijalne zaštite širom naše zemlje da smo tu da podelimo sa njima radost tokom praznovanja. Naša želja bila je da u periodu tradicionalnog okupljanja obezbedimo bezbrižnost i sigurnost društveno osetljivim grupama i nadamo se da ćemo na ovaj način podstaći druge da razmišljaju u istom pravcu, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

lepotaizdravlje.rsPromo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.