Categories Promo

“Lepota i zdravlje” vam poklanja za Dan zaljubljenih

poklon kutija

“Lepota i zdravlje” spremila je iznenađenje za zaljubljene! Vaše je da budete duhoviti, maštoviti i da nam date odgovor zbog koga ćete baš vi dobiti ovaj vredan poklon .

esarpa

Leptirići u stomaku sa Parfois modnim dodacima

Da li ste zaljubljeni? I ako trenutno niste, modni dodaci Parfois će vam sa aktuelnom kolekcijom pomoći da prizovete taj osećaj leptira u stomaku. Torbice, novčanici ili marame na kojima preovlađuje vesela crvena boja, izmamiće vam osmeh na usnama i podsetiti kako izgleda priprema modnog stajlinga sa posebnom inspiracijom. Parfois u novoj kolekciji nas poziva da napravimo mesto za stvari koje su zaista važne. Ujedno sa atraktivnim modnim dodacima poručuje: posvetite pažnju detaljima i osećajima. Kao naručeno za Dan zaljubljenih zar ne? Posetite radnju Parfois, vodeći evropski brend modnih dodataka i pogledajte što će biti IN ovog proleća.

Novu kolekciju pronađite u Parfois radnjama u: Beogradu – Delta City, Mercator, Stadion i Ušće; Novi Sad – BIG i Promenada; Kragujevac – Plaza.

“Lepota i zravlje” vam poklanja: Ešarpu Parfois!

U komentarima ispod našeg posta na Fejsbuk stranici napišite koji je najromanitčniji poklon koji ste dobili za Dan zaljubljenih. Možda ćete baš Vi dobiti ovaj prelep poklon!
Izvlačenje je 14. februara!

1 komentar

  1. Za dan zaljubljenih dobila sam par solja za njega i mene sa srcem crvrne boje na kome pise : VOLIM TE .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA