Najavljena deveta Vip Beach Masters sezona

by | 27 maja, 2016

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije najavili su devetu sezonu Prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016. Ljubitelji ovog sporta biće u prilici da uživaju u kvalitetnoj igri, dok će najmlađi posetioci učiti osnovne tehnike bičvoleja kroz Vip Beach Masters školu odbojke, koju vodi proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. Pored devet lokalnih samouprava u kojima se održavaju turniri, Vip Beach Masters po prvi put podržala je kompanija Huawei, čiji su modeli P9 i P9 Lite zvanični uređaji sezone.

Foto: Promo

Foto: Promo

Ovogodišnje takmičenje startovaće u Kraljevu u periodu od 24. do 26. juna. Svakog narednog vikenda, Vip Beach Masters karavan zaustavljaće se u drugom gradu – Čajetini, Velikom Gradištu, Baču, Zrenjaninu, Somboru, Šapcu, Novom Sadu. Poslednja stanica tradicionalno je rezervisana za beogradsku Adu Ciganliju, gde će se od 24. do 27. avgusta odigrati finalne borbe koje će odlučiti šampione i šampionke Srbije u odbojci na pesku.

Foto: Promo

Foto: Promo

„Sa zadovoljstvom najavljujemo novu bičvolej sezonu i drago nam je što smo tokom prethodnih osam sezona doprineli popularizaciji ovog sporta i promociji mladih talentovanih igrača. Zajedno sa našim partnerom, kompanijom Vip mobile, vredno smo radili na tome da Vip Beach Masters postane sinonim dobre zabave i energije“, izjavio je Nenad Golijanin, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

Foto: Promo

Foto: Promo

„Ovogodišnja sezona ima dosta simbolike, u saradnji sa Odbojkaškim savezom Srbije koja traje devet godina, organizujemo deveti Vip Beach Masters koji će biti održan u devet gradova Srbije. Svim igračima želimo da slede naš primer i budu šampioni na mreži, a posetiocima obećavamo odličan provod na terenima širom zemlje“, rekao je Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile.

Foto: Promo

Foto: Promo

„Huawei je kompanija poznata po tome što podržava sport i sportiste širom sveta. Drago nam je što smo po prvi put deo ovog već dobro uigranog tima sa željom da doprinesemo popularizaciji odbojke na pesku i zajedno sa Vipom omogućimo da ova sezona bude najbolja do sada“, dodao je Jack Wei, generalni direktor Huawei Technologies.

Organizatori su na jučerašnjoj konferenciji pripremili i igricu namenjenu prisutnima koja je iziskivala malo kreativnosti. Pripadnici medija imali su priliku da osvoje novi model telefona Huawei P9 tako što će iskoristiti dobijenu figuricu # i pronaći dva okrugla predmeta i od njih sačiniti fokus. Pobedu je odnela upravo članica tima „Lepote i zdravlje“, Ivana Ilijin, a ovo je njena fotografija:

Foto: Instagram / @ivanailijin

Foto: Instagram / @ivanailijin

Jedno reagovanje na “Najavljena deveta Vip Beach Masters sezona”

  1. BizNet kaže:

    Huawei P9 se pokazao kao vrhunski mobilni telefon, zavidnih performansi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.