Categories Promo

Nova revolucija u vašem džepu

Kada je davne 1939. izumitelj Luter Džordž Simdžian ponudio jedan od svojih patenata njujorškoj Gradskoj banci sa željom da stvori mašinu preko koje se može podizati novac, bio je u kratkom roku odbijen zbog nedovoljnog interesovanja klijenata za ovu uslugu.

 

Prvi bankomat postavljen je u Londonu tridesetak godina kasnije i stidljivo je sticao poverenje javnosti. Kontakt licem u lice sa bankarskim službenicima bio je prvi izbor ljudi tog vremena.
Iz današnje perspektive, brzih i tehnologijom posredovanih transakcija, čak i odlazak do bankomata predstavlja obavezu više u toku dana. Da ne govorimo o potrebi da imamo stalno dostupan pregled svih transakcija i stanja na računu. Uvek i svuda. Sve ovo objedinila je mWallet aplikacija. Zvuči neverovatno?

To su mislili i Simjianovi savremenici, kada im je predstavio svoju ideju.Danas je situacija znatno drugačija. Brz tempo života i veliki broj obaveza učinio je da oberučke prigrlimo sve prednosti novih tehnologija i savremenih aplikacija.

Jednom instaliran mWallet  vam omogućava da brzo i lako obavljate sva plaćanja, prebacujete novac na druge račune, ali i steknete bolju kontrolu nad potrošnjom, zahvaljujući elektronskim izveštajima o svakoj transakciji. Prednosti bezgotovinskog plaćanja su brojne, posebno ako govorimo o trenutku kada dođe vreme da i najmlađi nauče kako samida raspolažu novcem. Više ne morate da brinete da li će vaše dete izvući karticu sa bankomata koju ste mu pozajmili, niti da li će izgubiti džeparac koji ste mu dali. Zahvaljujući mWallet-u možete imati jasan uvid u to kako vaši tinejdžeri troše svoj novac. Istovremeno, oni će imati veći osećaj slobode i mogućnosti, jer preko telefona od koga se i inače ne razdvajaju, sada stvarno mogu sve.

Šansu da odahnu kada je reč o finansijama, Vip je omogućio svima. Korišćenje aplikacije je besplatno i bez ograničenja čak i za one kojinisu korisnici telekomunikacionih usluga i paketa ovog operatera. Sve što treba da uradite je da preuzmete aplikaciju i pratite uputstva prilikom pokretanja, i naručite odabranu platnu opciju (nalepnicu za telefon ili platnu karticu) na kućnu adresu,za koju se plaća jednokratna naknada u iznosu od 690 dinara.
Rekli smo vam dovoljno, a sada trk u Google Play prodavnicu po svoj digitalni novčanik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA