Novi ritual, između obroka, koji ćete voleti

by | 12 maja, 2017

Znamo koliko je energije potrebno da bismo jedan dan izneli od jutra do večeri. Ustani, sredi se, doručkuj, idi na posao, radi, ručaj s nogu, a onda ono što je od vas preostalo raspodeli na kućne obaveze, večeru, decu, prijatelje, voljenu osobu i zabavu. Zvuči kao da moramo postati superheroji i heroine da bismo ovo postigli. U svemu tome preskočimo onaj važan korak koji nam može pomoći da uradimo nešto dobro za sebe – voćnu užinu.

Next Smoothie

Neverovatno je koliko nam mudro odabrani međuobrok može kupiti vremena, roditi ideja, proizvesti volje i podići energiju. NeXt Smoothie pametna užina, u kojoj nema ničeg dodatog, ničeg uzetog sočnom voću, daje sve to, ali zalogaje menjamo gutljajima. Zašto? Zato što je lakše, brže, praktičnije, pametnije.

Lakše, zato što sadrži pregršt voća koje niste prethodno morali da čistite, seckate, blendate. Brže, zato što ga jednostavno otvorite, popijete i za to vreme uživate u sočnoj priči između obroka. Praktičnije, zato što ga uvek možete nositi sa sobom i, gde god da ste, uneti neophodna vlakna iz voća koja će vas zasititi do narednog obroka. Pametnije, zato što staklena flašica čuva ukuse dve voćne kombinacije u kojima neXt Smoothie dolazi bez dodate vode, šećera, aroma: mango, pomorandža, banana, marakuja, limun i jabuka, i crveno grožđe, jagoda, borovnica, malina, jabuka, kruška i banana. Ponesite ga na posao, u šetnju, na trening, naručite ga u kafiću – sve je dozvoljeno i svuda „radi“. neXt Smoothie će postati vaš omiljeni ritual svakog dana i pauza koju nećete želeti da propustite.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.