Završen jesenji semestar Škole za novinare i urednike Color Press Grupe

by | 12 decembra, 2015

Najbolji polaznici imaće mogućnost zaposlenja u nekom od izdanja Color Press Grupe. Koncert Zdravka Čolića pamtiće po tome što će mu prethoditi svečana dodela diploma svim polaznicima

cpg4novo

Devetnaesta generacija polaznika Novinarsko-uredničke škole CPG uspešno je završila jesenji tromesečni kurs u subotu, 12. decembra, a diplome će im biti uručene četrnaest dana kasnije u svečanim salonima Spensa, na zabavi za zaposlene, pre koncerta Zdravka Čolića.

polaznici jesenjeg kursa

polaznici jesenjeg kursa

cpg2novo

Polaznici, njih petnaestoro, dobili su priliku i da obave praksu u magazinu “Lepota i zdravlje”, a posle toga će najboljima među njima biti ponuđen angažman u našoj izdavačkoj kući. Inače, predavači su veoma zadovoljni ovom generacijom, za koju kažu da je među najboljima do sada.

Na proleće ćemo opet organizovati nastavu uz predavače iz naše kuće (Robert Čoban, Lidija Ćulibrk, glavna urednica “L&Z”, Aida Bajazet, glavna urednica izdanja koja se bave ručnim radovima, Tanja Marić, glavna urednica magazina “Bravacasa”…) i gostujuće, među kojima su: Jakša Šćekić, producent Rojtersa, Marina Kosanović, novinar i urednik ženskih časopisa, Aleksandar Filipović, autor i urednik “Tabloida” na RTV, Jelena Bačić Alimpić, pisac i TV voditelj, Branka Opranović, novinar “Dnevnika”, Eržika Pap Reljin, urednik i autor emisije “Dokument” na TV Vojvodina i mnogi drugi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.