„Novosadski Oktoberfest“: Pivo, kobasice, perece i puno dobre muzike!

by | 20 septembra, 2016

Poslednjeg vikenda u oktobru 28. i 29.10. uz pokroviteljstvo Grada i Nemačko-srpske privredne komore Color Press Grupa u Master centru Novosadskog sajma po prvi put organizuje „Novosadski oktoberfest“.

Foto: Promo

Foto: Promo

Događaj će proteći u znaku piva, kobasica i pereca i puno dobre muzike.
Pored tri najveće srpske pivare – „Heinekena“, „Carlsberga“ i „Apatinske“, svoje etikete predstaviće i proizvođači zanatskih piva kao različiti i uvoznici piva iz svih delova sveta.
U pratećem programu planirana i veliku izložbu o istorijatu pivarstva u Vojvodini – u auli Master centra kao i na Trgu slobode u Novom Sadu.

Od 21.10. do 30.10. ispred Gradske kuće na Trgu slobode u Novom Sadu građani će imati prilike da posete info-štand „Novosadskog Oktoberfesta“ i degustiraju piva, kobasice i perece.

Početkom oktobra u Beogradu i Novom Sadu biće održan i kasting za konobarice i konobare „Novosadskog Oktoberfesta“.
Bogat muzički program čine: Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih i stranih DJ-eva.
„Novosadski Oktoberfest“ otvaraju gradonačelnik Novog Sad – Miloš Vučević i ambasador Nemačke – Aksel Ditman.

Ulaznice po ceni od 200 dinara „Novosadski Oktoberfest“ mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a a detalji o rezervaciji stolova i programu pogledajte na web adresi:

http://www.color.rs/oktoberfest2016/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.