Obeležen Dan farmera rekordera

by | 19 aprila, 2015

Tokom vikenda, kompanija Imlek tradicionalno je obeležila Dan farmera rekordera, manifestaciju posvećenu proizvođačima mleka koji su u protekloj godini isporučili najveće količine sirovog mleka toj kompaniji. Dan farmera se tradicionalno obeležava već više od dve decenije, a farmerima rekorderima su prilikom formalnog dela proslave dodeljena brojna priznanja i nagrade za doprinos razvoju kompanije.

foto:PR

foto:PR

Dobavljačima se na svečanosti predstavio i novi generalni direktor kompanije Imlek, gospodin Ilija Šetka: „Velika mi je čast što sam na čelu velike i uspešne kompanije kao sto je Imlek. Posebno sam srećan što danas imam priliku da lično upoznam najveće dobavljače najkvalitetnijeg sirovog mleka, koji su pored naših vernih potrošača, najviše doprineli da Imlek postane regionalni lider u mlečnoj industriji, izjavio je Šetka.

Nagrade rekordnim isporučiocima mleka dodeljuju se u dve kategorije, za porodične i komercijalne farme. Dobitnici zlatnih priznanja, odnosno najveći isporučioci mleka u kategoriji porodičnih farmi su: Vojčena Geza za isporučenih 1,604,193 litara mleka, Balaša Mikloš za isporučenih 1,354,903 litara i Dimitrović Zoran za isporučenih 957,795 litara mleka. U kategoriji komercijalnih farmi rekorderi su: Farme PKB KORPORACIJA A.D. za isporučenih 18,623,065 litara mleka, PIK BEČEJ za isporučenih 10,826,998 litara i Almex doo iz Pančeva za isporučenih 10,692,274 litara mleka u 2014. godini. Specijalno priznanje dobila je farma Global Seed iz Čuruga, kao najveći proizvođač organskog mleka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.