Pomozite nam da poklonimo hiljadu dečijih osmeha!

by | 9 maja, 2017

Polazeći od činjenice da je zdrav dečiji osmeh najlepši, i ove godine smo rešili da mališanima i njihovim roditeljima poklonima znanje o tome kako treba da brinu o zubićima, da bi oni bili – zdravi.

Foto: PR

Pridružite se kampanji ORBIT POKLANJA OSMEH koja je ove godine počela 1. maja  i traje do 30. juna, a cilj joj je da podigne svest o pravilnoj oralnoj higijeni.
Kupovinom omiljenih Orbit guma za žvakanje u ovom periodu, doprinosite doniranju edukativnim radionicama koje se bave dentalnom edukacijom najmlađih širom Srbije.

Ubrzo posle prvog dela kampanje ORBIT POKLANJA OSMEH, zajedno sa mališanima, Orbit karavan će krenuti u drugi deo avanture koja podrazumeva pozorišnu predstavu. Osim interaktivnog i zabavnog učenja, devojčice i dečaci će imati priliku da se fotografišu sa maskotom iznenađenja, igraju zabavnim rekvizitima, a dobiće i brojne Orbit poklončiće.

Foto: PR

A, da li ste znali?

Da žvakanje Orbit guma za žvakanje bez šećera povećava stvaranje pljuvačke čak do deset puta, što ubrzava uklanjanje ostataka hrane i ugljenih hidrata iz usta? To znači da u isto vreme možete da uživate u omiljenom Orbit ukusu i da zaštitite svoje zube!
Zahvaljujući tome što su u pljuvački koncentrisani glavni elementi koji čine sastav zuba – kalcijum, fosfati, hidroksidni jon i i fluorid – ona pomaže pri jačanju zubne gleđi i na taj način utiče na remineralizaciju i doprinosi smanjenju karijesa.

Statistike pokazuju da 91% dvanaestogodišnjaka ima jedan ili više karijesnih zuba, u petnaestoj godini taj procenat raste na 98, a u osamnaestoj je čak!

Zato je jako bitna edukacija od najmlađih dana. Podelite svoje znanje i pridružite se ovoj Orbit avanturi, jer je to put koji će naše mališane dovessti do lepih i zdravih osmeha.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.