Postoji li miris nežnosti?

by | 8 aprila, 2019

Svima nam se ponekad desi da nas miris vrati decenijama unazad, u najranije detinjstvo i na trenutak oživi uspomene koje nam izmame osmehe i najnežnija osećanja. Miris kolača koji podsećaju na one bakine, miris borovih iglica koji nas podseti na duge morske dane i letnje raspuste, miris trešanja koji vrati sećanje na one „ukradene“ u komšijskoj bašti. Mirisi detinjstva ostaju urezani u naše sećanje, a da toga i nismo svesni i jave se neočekivano da nas podsete na neke od najlepših i najbezbrižnijih uspomena.

Miris Becutan dečije kreme je jedan od tih mirisa. Nežan i mek, već 40 godina urezan je u sećanja generacija na ovim prostorima. Retki su proizvodi koji su toliko dugo voljeni i omiljeni i u porodicama se prenose sa generacije na generaciju. Simbol nežnosti od prvog dodira, Becutan obeležava 40 godina postojanja i gotovo da ne postoji porodica u kojoj ovaj proizvodi nije bio deo odrastanja i zajedničkih uspomena. Poverenje koje je ovaj brend zaslužio duguje jedinstvenim formulacijama i originalnoj recepturi koja je nežna i blaga prema osetljivoj koži, neguje je i jača njenu prirodnu odbrambenu funkciju. Visokokvalitetne brižljivo odabrane supstance obezbeđuju dugotrajnu zaštitu i intenzivnu negu dečije kože celog tela.

Omiljeni miris sada i u novim, unapređenim formulacijama

Punih 40 godina Becutan brine o najmlađima, a od neprevaziđene dečije kreme kojom je pre gotovo pola veka započela Becutan priča i traje do danas, proizvodni portfolio se širio, kako bi neke nove generacije koje upravo sada stvaraju svoje uspomene jednog dana imale omiljene mirise detinjstva kojima će se vraćati.

Nova formulacija – Bekutanova dečija bademova krema namenjena je svakodnevnoj nezi bebine i dečije kože, koja u svojoj osnovi sadrži bademovo ulje koje je bogato vitaminima А, Е i D. Ulje pomaže održavanju normalne vlažnosti kože, istovremeno smanjujući crvenilo kože i jačajući njenu otpornost prema spoljnjim uticajima.

Važni članovi Becutan porodice su i zaštitna krema sa cink oksidom, kao i zaštitna mast za pelensko područje, namenjene svakodnevnoj nezi bebine kože, naročito u pokrivenim delovima pelenske regije i u delovima prevoja. Klinički je dokazano da ovi preparati umiruju iritiranu bebinu kožu i da se mogu primenjivati već od prvog dana posle rođenja.

Prateći svakodnevne potrebe najmlađih, razvijena je nova formulacija dečije hidratantne kreme koja jača zaštitno dejstvo kože i održava njenu vlažnost. Nova Bekutanova dečija hidratantna krema ima naročito blagu formulaciju, prilagođenu potrebama osetljive bebine kože i obogaćenu bogatim kompleksom aktivnih supstanci poput vitamina A, C i E, prirodnim uljima masline, grožđanih koštica, sojinim, bademovim i suncokretovim uljem.

Becutan druženje na Dečijem sajmu

Becutan je tokom proteklog vikenda organizovao druženje za najmlađe i njihove roditelje na ovogodišnjem dečijem sajmu. Igranje u kreativnim radionicama, nagradni konkursi i fotografisanje, tokom kojeg su posetioci pravili svoje porodične uspomene za pamćenje, samo su deo zabavnih aktivnosti u kojima su uživale sve generacije Bekutanaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.