Categories Promo

Premijerno: Skin care inovacija koje će obeležiti jesenju sezonu

Već 130 godina, Avon uspešno prati i donosi najnovije trendove, pronalazi najvoljenije proizvode iz celog sveta i sa zadovoljstvom ih deli sa svojim korisnicima koji predstavljaju epicentar njihovog poslovanja. Tim stručnjaka okupljenih u Avon centru za istraživanje i razvoj Safern u Njujorku, neumorno izučava različite oblasti kako bi došao do novih tehnologija koje bi mogao da primeni u kozmetologiji, kontinuirano testira i razvija inovativne proizvode, šireći paletu ponude u približno 70 zemalja širom sveta.

Još pre više od 20 godina, lansiran je Anew – prvi brend sa alfa hidroksi kiselinom (AHA), a ove sezone, linija koju karakterišu visoka razvijena tehnologija i najsavremenija rešenja, postaće bogatija za još jedan proizvod. Zahvaljujući timu eksperata, kompanija pravi iskorak na tržištu proizvoda za negu kože i donosi nam inovaciju – “2 minuta” Instant gel za predeo oko očiju.

 

U pitanju je inovacija koja u samo 2 minuta uklanja tamne krugove oko očiju, smanjuje otečenost, ublažava bore oko očiju i zateže kožu. Daje instant efekat liftinga koji traje i do 8 sati. Zahvaljujući tehnologiji, ovaj gel stvara tanak, nevidljivi film oko očiju koji momentalno uklanja znake umora i pruža prirodniji izgled.
“Identifikovali smo specijalni sloj kože i to saznanje iskombinovali sa iskustvom korisnika o nadutosti kože ispod očiju kako bismo proizveli ovo moćno rešenje. Naš tim došao je do rešanja, koje zaista jeste veliko otkriće u tretiranju podočnjaka i neželjenih efekata koji se javljaju na ovoj regiji. Sastojci koje smo koristili klasifikuju se kao glina. Poput keramičkih, u proizvodu postoje mikroskopske pločice koje, kada nanesete na kožu, naležu jedna na drugu i formiraju mozaik. Voda u proizvodu omogućava da se proizvod fino nanese na kožu, dok se, kako voda nestaje, glina suši i zateže pločice, stvarajući efekat zatezanja. To je kao da su se milioni mikroskopskih rajsferšlusa zatvorili u isto vreme.” – izjavio je vodeći skin care ekspert u kompaniji Avon, Entoni Gonzales.

“2 minuta” Instant gel za predeo oko očiju uskoro će premijerno biti dostupan u Avon brošuri koja kao i na sajtu www.avon.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA