Categories Promo

Pro-femina 2018: Najuspešnije organizovana konferencija za žene u Skoplju

Tražile su se stolice plus za prisustvo na konferenciji! Posetioci su otišli ​​su kući bogatiji znanjem iz oblasti lepote i zdravlja, ali i sa rukama punih poklona – koje su obezbedili prijateli konferencije Vichy, La Roche Posay, Oriflame, parfimerije Elixir Exclusive.

Pro-Femina 2018

Prošlog petka u glavnom gradu Makedonije održana je regionalna konferencija za žene Profemina 2018, pod sloganom: Šta žene žele? Na veliko zadovoljstvo organizatora, kompanije Color media plus, koja je izdavač licenciranog izdanja magazina Lepota i zdravlje u Makedoniji (Ubavina i zdravje) glavna konferencijska sala hotela Aleksandar Palas je bila pretesna za sve posetioce koji su bili zainteresovani da prate šest panel diskusija i dve case studije programskog dela konferencije.

Pro-Femina 2018

Program je počela stendap komičarka Ivana Naskova, sa duhovitim stendapom koji je nasmejao prisutne goste, a zatim se obratila glavna i odgovorna urednica Jovana Stojmenović, koja je bila i moderator konferencije.

Pro-Femina 2018

Sem programskog dela, posetioci su bili u mogućnosti da posete i Experience zonu u kojoj su se nalazili izložbeni štandovi prijatelja konferencije: „Revalid“, „Cell“, „Shoe world“, „C-THRU“, „La Roche Posay“, „Vichy“, „Cuccio“, „Body Boom“, „Estee Lauder“, „Burberry“, „Bobbi Brown“, i da probaju najpopularnije kozmetičke proizvode na tržištu zahvaljujući besplatnom mejkapu. U food corneru gosti su se osveživali jogurtima Balans+ kompanije BiMilk, a i degustirali nove Gorenjka Mistica čokolade kompanije Podravka. Refresh partner konferencije je bila voda Maya, a coffee partner Nescafe.

Pro-Femina 2018

Vozilo konferencije Pro-femina 2018 je nova Ford Fiesta  čiji je zastupnik u Makedoniji  kompanija MI-DA.

Pro-Femina 2018

Puno korisnih saveta, eminentnih stručnjaka, poznatih ličnosti, noviteta, iskustava, smeha, nagrada, sve to začinjeno ukusnim koktelima (Monin) i bogatom trpezom na kraju konferencije – sve u svemu, i više nego uspešna Pro-femina u Skoplju. Vidimo se sledeće godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA