Proglašen pobednik kulinarskog takmičenja „Coca-Cola ti donosi ukus slave“

by | 21 maja, 2021

Prvo Coca-Cola kulinarsko takmičenje „Coca-Cola ti donosi ukus slave“, ove godine smo imali prilike da pratimo u okviru Coca-Cola kampanje „Zajedno je ukusnije“ koja okuplja porodicu i prijatelje i podseća da uživamo u trenucima koji su oduvek bili tu, ali sada nam prijaju više nego ikada. Tokom tri nedelje takmičenja, imali smo prilike da uživamo u gastronomskim specijalitetima koje su takmičari pripremali, nakon čega je proglašen pobednik ovog nesvakidašnjeg takmičenja.

Kroz ni malo lake zadatke, takmičari su pokazivali svoje kulinarske veštine i kreativnost u pripremanju i aranžiranju jela, a najbolje je pored žirija birala i publika putem online glasanja. Svoje kulinarsko umeće, dvoje najboljih takmičara je pokazalo i uživo pred kamerama u finalnoj nedelji takmičenja, nakon čega je proglašen Coca-Cola kulinarski influenser, Jano Sič koji stoji iza instagram profila Jano’s Kitchen. Pored ugovora u trajanju od 6 meseci, kao i pune podrške kompanije Coca-Cola, pobednik Jano će dobiti i vaučer u iznosu od 1.000 evra za kupovinu Metalac proizvoda, novčanu nagradu u iznosu od 1.500 evra, Coca-Cola kuhinjski set kao i sponzorisanje jednog posta mesečno na svom Instagram nalogu.

Kao pobednik osećam ogromnu odgovornost i smatram da sam stavljen pred ozbiljan zadatak, a to je da odgovorim na potrebe ovako velikog brenda. Verujem da će mi saradnja sa brendom Coca-Cola doneti mnogo toga dobrog i da ću ispuniti očekivanja. Takmičenje je samo po sebi za mene bio teret, zbog ogromne odgovornosti koju sam osećao prema, pre svega jednom ovako velikom brendu kao što je Coca-Cola, ali i prema porodici i publici koja me je podržavala tokom ove tri nedelje. Ipak moram da kažem da mi je najveća podrška bila starija ćerka, koja se maksimalno trudila da uvek bude tu sa nekim novim idejama i predlozima. Članovi ekipe i žiri su bili izuzetno pozitivni, ali činjenica da od ishoda ovog takmičenja zavisi i moja karijera, nije bilo lako izboriti se sa tremom., rekao je Jano Sič, pobednik Coca-Cola online kulinarskog takmičenja.

Kao članovi žirija, Miroslava Minja Bogdanovski, autorka bloga Minjina Kuhinjica i Slobodan Stefanović, poznatiji kao Gastro Glumac, imali su težak zadatak proteklih mesec dana i od 6 najkreativnijih takmičara, proglasili su pobednika prvog online kulinarskog takmičenja „Coca-Cola ti donosi ukus slave“.

Iako je sudijska uloga ponekad nezahvalna, uživala sam što mi je ista poverena od strane kompanije Coca-Cola. Pored toga što smo dobili pobednika, ovo takmičenje je donelo pregršt novih jela i ideja, ali pre svega inovaciju kada su u pitanju online takmičenja. Kao i do sada Coca-Cola je pokazala da je tu da pomera granice, a ja ću se rado odazvati i nekom drugom prilikom u potrazi za talentovanim ljubiteljima kuvanja, rekla je Minja Bogdanovski, autorka bloga Minjina kuhinjica.

Slobodan Stefanović, kao drugi član žirija, smatra da su ovakva takmičenja budućnost društvenih mreža.

Obožavam sve što je kreativno i inovativno i drago mi je što sam bio deo ovako jednog inovativnog takmičenja. Drago mi je što je kompanija Coca-Cola sve organizovala i potrudila se da se lepo i ozbiljno igramo, rekao je Slobodan.

Coca-Cola je već više od pola veka deo naših života, važnih porodičnih dešavanja, ali i onih naizgled običnih svakodnevnih obroka. U svetu u kojem živimo danas, svaki obrok sa porodicom i prijateljima je dragocen trenutak koji nas zbližava, zato okupite najdraže, pokažite svoje kulinarske veštine i uživajte u zajedničkom obroku, jer zajedno je ukusnije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.