Categories Promo

Putujte slobodno: Lekovi i kreme koje morate imati u putnoj apoteci

Ukoliko želite da vaše putovanje do željene destinacije i sam odmor budu bezbrižni, ponesite putnu apoteku – proizvode koji vam mogu biti potrebni.

U slučajevima pojave povraćanja i proliva, kada se može izgubiti značajna količina tečnosti i elektrolita iz organizma, prva pomoć je primena Orosala® 65, praška za rehidrataciju, koji se rastvara u vodi i pije u malim količinama više puta dnevno. Pored preparata za zaštitu kože tokom izlaganja suncu, na put treba poneti i proizvode za negu kože i kose posle sunčanja. Pantenol krem i mast pomažu regeneraciju kože, ublažavaju svrab, crvenilo i peckanje kod alergijskih reakcija. Namenjeni su svakodnevnoj nezi kože beba, dece i odraslih Jekoderm® mast sa ribljim uljem i prijatnom aromom kokosa, nezamenljiva je u tretmanu opekotina nakon prekomernog sunčanja, u tretmanu ojeda i iritacija kod male dece i u svakodnevnoj nezi suve kože koja lako puca i peruta se.

Za prvu pomoć kod nezgodnog pada ili neke druge povrede na koži, veoma je korisno da imate i Flexogal flastere. Putna apoteka trebalo bi da sadrži i proizvod za sprečavanje pojave bolesti vožnje, proizvode za snižavanje povišene telesne temperature, sprečavanjei ublažavanje crevnih infekcija, kao i ublažavanje bolova. Akcija Galenikine „Putne apoteke“ traje do kraja leta- pitajte u najbližoj apoteci!

POKLANJAMO!

Najbrže tri čitateljke koje se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com (subject Galenika) biće nagrađene poklonom iz Galenike! Ponesite dobro raspoloženje, mi brinemo o svemu ostalom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA