Categories Promo

Razlog više da pijete gaziranu vodu

Za većinu ljudi, redovno uzimanje vode je više neka vrsta obaveze a ne navika. Zbog toga se dešava da često osećamo simptome dehidracije – umor, glavobolju i malaksalost.

Gazirana voda pomaže organizmu da reguliše temperaturu, prenosi hranljive materije i ispira toksine. Pa opet, zaboravimo, da je unos dovoljne količine vode na dan, zaista bitan.
Voda nas podmlađuje. Da biste imali blistavu kožu i sjajan ten potrebno je da ste dobro hidrirani.
Ovo se naročito odnosi na letnji period, koji je pred nama. Naša koža je posebno ugrožena zbog veće izloženosti UV zracima. Potrebno je da uvek uz sebe imate flašicu gazirane vode.

Verovali ili ne, gazirana voda, posebno ona bogata prirodno rastvorenim jodom, pomaže nam da ostanemo koncentrisani, budni i spremni za obavljanje redovnih dnevnih zadataka. Zbog svojstva da potpomaže protok materija kroz celo telo, doprinosi boljem funkcionisanju mozga i osvežava ceo organizam.
Gazirana voda je dobra za zdravlje. Ona je bez kalorija, bez šećera a zbog specifičnog ukusa mnogi je radiije i više piju. Stvara osećaj sitosti, naročito ako se pije na prazan stomak, poboljšava probavu i odličan je saveznik u mršavljenju.

Steknite zdravu naviku – redovan unos vode i osvežite svoje telo!
Žedni ste?
Popite čašu gazirane vode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA