Categories Promo

Sa Gala osmehom sve je lakše i lepše!

Gala Dent je specijalistička stomatološka ordinacija, smeštena u srcu Vračara. Pored toga što postoji preko 20 godina kao ordinacija, radi vas i vaših dragih osoba, ona je i mesto dobre energije!

Naša filozofija je da estetikom ukrasimo prethodno izlečene zube i desni. Dobro je poznato da nema vrhunske estetike tamo gde nije sve zdravo. Estetika-Simetrija-Harmonija su postulati kojima se rukovodimo u formiranju savršenog osmeha. Mnogi pacijenti su nam poklonili svoje poverenje i brigu o zdravlju zuba, što nam je najvrednija nagrada.

Dr Mirjana Milutinović je vlasnik i  idejni tvorac Gala Denta, koji je izrastao u Gala brend negujući koncept estetike, zdravlja, Dental Spa i beauty tretmana. Dr Mirjana brižljivo vodi, planira i kreira sa svojim timom za svakog  pacijenta individualni plan. Personalizovani pristup, temeljna procena, planiranje i posvećenost svakom pacijentu, garancija su za uspešan završetak terapije. Svaki osmeh koji je izašao iz Gala Dent ordinacije je unikatan. Sa novim Gala osmehom sve je lakše i lepše!  Ljudi su sigurniji u svoj fizički izgled, srećni su jer su učinili veliku stvar za sebe i svoje zdravlje. Kada čovek investira u sebe  zrači radošću i optimizmom.

Usluge koje nudimo u ordinaciji, a koje vas mogu dovesti do savršenog osmeha:

Estetska stomatologija: bezmetalne krunice, no-prep fasete, implantologija, ortopedija vilica, beljenje zuba, parodontologija, laseri

Estetika lica: hijaluronski fileri, popunjavanje usana, 3D mezoniti, botox, mezoterapija, PRP tretmani, plazma ijon korekcija kapaka i mimičnih bora

Sa dolaskom u Gala Dent strah od stomatologa postaje prošlost, a ljubav prema sebi budućnost!

www.galadent.rs
Telefon: 011 2442 849
Mobilni: 065 7793 279

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA