Sa magazinima “Modellina” i „Heklanje” obucite se po poslednjoj modi bez trošenja velikih svota novca!

by | 31 oktobra, 2014

Ako želite da budete odeveni po poslednjoj modi, ne morate da obilazite skupe butike niti da surfujtete netom – biće dovoljno da zavirite u ove sjajne magazine i odaberete model koji ćete sašiti, odnosno, isheklati!

Modellina

Heklanje

Magazin “Modellina” za savršen stajling po sa više od četrdeset atraktivnih komada dizajniranih po najnovijim evropskim trendovima.
Uz kvalitetne fotografije modela, dobijate i detaljna uputstva za izradu i nemački precizne krojeve.

Heklanje” – dvomesečnik za kreativne dame koje ce pomoću heklice i konca ili vunice napraviti prava mala modna čuda. Osim atraktivne garderobe, u svakom broju naći će se ponešto i za ljubiteljke filetiranja (miljei, zavesice i ostali ukrasni predmeti).

Oba časopisa rade se po nemačkoj licenci, imaju po 68 strana i izlaze dvomesečno, krajem svakog PARNOG meseca (oktobar, decembar, februar, april, jun i avgust).

Novi brojevi su prodaji od 30.oktobra.

Jedno reagovanje na “Sa magazinima “Modellina” i „Heklanje” obucite se po poslednjoj modi bez trošenja velikih svota novca!”

  1. libuse kaže:

    Moć Rada tento časopis MODELLINA Anna ke gospodine CG i vice isklesani včetně Nového Toho, je da možné? Republika v Češki Bydlím

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.