Šansa za učenje i posao! Počeo upis u prolećni semestar Škole za novinare i urednike Color Press Grupe!

by | 17 januara, 2017

Prolećni semestar Škole za novinare i urednike u Color Press Grupi počinje u subotu 4. marta. Ovog semestra biće upisana 22. generacija Škole.

Foto: Promo

Foto: Promo

Color Press Grupa kao najveći izdavač magazina u regionu sa 64 izdanja i 11 internet portala i 70 konferencija i različitih događaja u 6 republika bivše Jugoslavije, svake godine zapošljava određen broj novih novinara i urednika koji kasnije rade na nekom od projekata i izdanja unutar grupe. Prednost pri zapošljavanju imaju kanidati koji prođu Školu za novinare i urednike CPG u kojoj polaznici kroz 55 časova u toku tri meseca prolaze sve najznačajnije segmente rada unutar sistema kompanije i prilagođavaju se za način rada u showbizz i lifestyle magazinima čijim izdavanjem se CPG bavi.

Foto: Promo

Foto: Promo

Iz svake generacije 4-5 najuspešnijih polaznika dobije posao u CPG.
Časove grupama od 12 do 15 polaznika drže dugogodišnji urednici, redaktori i novinari Color Press Grupe Lidija Ćulibrk, Jelena Bačić-Alimpić, Robert Čoban, Mirjana Pantoš, Angelina Čakširan, Aida Bajazet, Žikica Milošević, Jasmina Ubiparip, ali i kolege iz drugih medija: Aleksandar Filipović, Jakša Šćekić, Marina Kosanović, Slobodan Savić, Vesna de Vinča, Eržika Pap Reljin, Branka Opranović i mnogi drugi.
Časovi se održavaju subotom od 10,00 do 15,15 u prostorijama Color Press Grupe, Temerinska 102, Novi Sad.
Detaljne informacije potražite na sajtu www.novinarskaskola.org

2 reagovanja na “Šansa za učenje i posao! Počeo upis u prolećni semestar Škole za novinare i urednike Color Press Grupe!”

  1. Dragana kaže:

    Bravo za Color Press Grupu…Najbolji ste.

  2. Beba kaže:

    Bravo za uspeh, sansu koju pruzate mladima, i za radna mesta koja se otvaraju najupornijima, i najboljima. Trud koji se nagradjuje, i prilika da se uci od najbooljih. To nisu stvari za zanemarivanje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.