Categories Promo

#tojetoleto kada je sve moguće

Leto je konačno stiglo! Jedva smo dočekali duge sunčane dane, visoke temperature i lepo vreme. Predlažemo vam pet načina kako da se osvežite i uzmete najbolje od ovog leta.

1. Isplanirajte neko fenomenalno putovanje sa drugaricama. Selfiji su obavezni!
2. Kupite jedan nezaobilazan asesoar koji će vam potrajati nekoliko sezona. Predlažemo šešir, ili veliku torbu za plažu u koju staju sve neophodne sitnice
3. Odaberite letnju literaturu: roman, putopis ili omiljeni magazin, nešto što će vas opuštati na reci, moru, bazenu…
4. Probajte nešto što do sad nikad niste: na primer skijanje na vodi, jer leto je idealno za aktivnosti koje rashlađuju
5. Uvek sa sobom nosite omiljeno osveženje: Coca-Cola ili Coca-Cola Zero jer ovog leta mogu vam se ispuniti sve želje…

#tojetoleto kada je sve moguće, jer vas Coca-Cola vodi na fenomenalne destinacije, poklanja Iphone 8, kojim možete da slikate nezaboravne trenutke, a tu je i mnoštvo drugih super nagrada.
Sve što je potrebno da uradite je da kupite promotivno pakovanje Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5L ili 0.33L i učestvujete u nagradnoj igri „Zaleti se i osvoji leto“. Ambalaža promotivnih pakovanja je lako prepoznatljiva po etiketama i promotivnim zatvaračima sive boje.

Nakon što pronađete kod ispod zatvarača potrebno je da preuzmete WOAH aplikaciju sa Google Play marketa za android mobilne uređaje ili apple Store Marketa za iPhone mobilne uređaje, registrujete se, i unesete kod u predviđeno polje. I to je to! Što više kodova, veće su šanse da osvojite nagradu: svakog sata možete osvojiti Coca-Cola mini frižider ili dve karte za Love fest, a svakog dana-dnevnu nagradu: Iphone 8 ili putovanje za ekipu od 4 osobe i to u Amsterdam, Majorku ili na Ibicu. Više informacija možete pronaći na www.coca-cola.rs ili na WOAH aplikaciji. Nagradna igra traje od 01. jula do 30. jula 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA