Categories Promo

U Stadion Shopping Centru svaka žena je uvek posebna

Povodom Dana žena, Stadion Shopping Centar će od 6. do 8. marta organizovati niz događaja pod nazivom „Ti si posebna“, namenjenih ženi.

Foto: Promo

Tri dana, od 12h do 21h, sve dame moći će da posete kutak za lepotu (Ti si prelepa), kreativni kutak (Ti si drugačija), zdravstveni kutak (Ti si najvažnija) i motivacioni kutak (Ti menjaš svet). Ovde će za dame biti organizovano besplatno šminkanje, radionice za ulepšavanje, joga lica i tehnike za masažu, besplatni zdravstveni saveti lekara, kreativne i motivacione radionice.

Tokom sva tri dana, od 18h do 19h, sve posetiteljke imaće priliku da čuju više o tome kako spojiti posao i privatni život, pokrenuti sopstveni biznis i motivisati sebe za postizanje ciljeva koji na prvi pogled izgledaju neostvarivo. Učesnice su književnica Ivana Kuzmanović, Svetlana Stefanović iz Evropskog pokreta u Srbiji, inspirativne dame koje su pokrenule svoje biznise Olivera Stefanović-Stanković I Sanida Kapo Klarić, kao i Danijela Babović i Katarina Manovski, alpinistkinje koje su popele skoro neosvojive vrhove.
Na sam Dan žena, 8. marta, sve posetiteljke Stadiona zabavljaće Inspektor Blaža (16.30h-17h), kao i gudački kvartet Habanera. Kvartet čine četiri mlade i uspešne dame koje na jedan specifičan način izvode obrade popularnih rok, pop, džez hitova.
Svaka žena je posebna, umetničko delo, puna snage i nežnosti. Budimo podrška jedne drugima, otkrijmo svoju lepotu, svrhu i moć u ovom svetu danas. Mi menjamo svet, mi zajedno stvaramo lepšu budućnost.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA