Categories Promo

U susret “glatkom” i zdravom letu

S letnjom sezonom u zamahu, te potrebama u vidu otkrivenog atraktivnog tela odmah iza ugla, Veet uliva pripadnicama lepšeg pola samopouzdanje širokim izborom sredstava za depilaciju.

Osluškujući glasove dama, Veet je primenio najnapredniju tehnologiju za izradu svojih proizvoda, zahvaljujući kojoj Veet šećerna pasta, Veet trake i Veet kreme bezbolno i bezmirisno uklanjaju i najkraće dlačice sa svih tipova kože u roku od svega nekoliko minuta, nakon čega koža ostaje glatka i hidrirana i do 7 dana! Ne propustite jedinstvenu priliku da učinite svoju kožu glatkom i zdravom, koristeći specijalne popuste do 30%, koje je Veet pripremio za vas u svim Lilly prodajnim objektima!

Za „čvrsto stajanje na zemlji“ zadužen je Scholl. Njegov neprikosnoven izbor sredstava za negu stopala, kao što su Scholl turpije za pete, Scholl hidrantne kreme i Scholl ulošci za sve tipove obuće, prilagođen je najrazličitijim svakodnevnim potrebama žena, baš kao i najrazličitijim strukturama i stanjima njihovih stopala, te u svakom trenutku omogućava nežno koračanje nežnijeg pola! Ne kaže se bez razloga da sve kreće od stopala – kvalitet naših života, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu, umnogom zavisi od njihovog zdravlja, što znači da stopala zahtevaju redovnu negu koju ćete im sada lako priuštiti uz Scholl-ove specijalne popuste do 50% u svim Lilly prodajnim objektima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA