Categories Promo

Zašto biramo baš Thiomucase anticelulit gel?

Thiomucase® gel je jedinstven medicinski anticelulit proizvod koji sadrži efikasan enzim, mukopolisaharidazu, čije je delovanje dokazano u kliničkoj praksi. Thimoucase® gel ispoljava svoju funkciju upravo deluju
i na osnovnu supstancu i razmekšavajući kolagen vezivnog tkiva. Tkivo postaje propustljivije za tečnosti i omogućava se lakša mobilizacija masti iz rezervi, kao i njihovo sagorevanje.

promo

Thimoucase® gel pokazuje dobre efekte kod svih oblika celulita. Čini kožu zategnutom i čvršćom što je dokazano dugogodišnjom upotrebom u fitness i salonima lepote širom sveta, gde se Thiomucase® koristi kao sastavni deo fitness programa koji obezbeđuje odličan izgled kože.

Thiomucase® gel se idealno uklapa u svakodnevnu negu tela: jednostavno se koristi, brzo upija, prijatno miriše, neguje i održava vlažnost kože. Thiomucase® gel povećava elastičnost i tonus kože, povećava razmenu materija u potkožnom tkivu i prevenira stvaranje depozita masti. Upotrebom Thiomucase® gela dobija se značajno smanjenje obima (bedra, butine, struk), efikasno se prevenira nastanak i redukcija postojećeg celulita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA