Zvanično predstavljena Samsung mašina za pranje veša WW9000 i Food ShowCase frižider

by | 4 juna, 2014

IMG_1951LOW

Uz gracioznu igru balerina i kreativnu koreografiju, koja je imala za cilj da dočara snagu i povezanost moderne tehnologije, umetnosti i dizajna, kompanija Samsung predstavila je večeras u „Promenadi“ u Beton hali novu mašinu za pranje veša WW9000 i frižider Food ShowCase. Ovi premium uređaji, kreirani tako da zadovolje svakodnevne potrebe i zahteve korisnika, zvanično su u prodaji i na srpskom tržištu.

IMG_1957LOW

“Dugi niz godina Samsung je globalni lider na polju tehnologije, što je rezultat naših dugogodišnjih istraživanja i posvećenosti kako bismo svojim korisnicima pružili vrhunske proizvode koji zadovoljavaju sve njihove potrebe. Prilikom kreiranja ovih kućnih aparata želeli smo da izađemo iz okvira standardnog, da ovim uređajima osim praktične funkcije, udahnemo stil, vrhunski dizajn i najsavremeniju tehnologiju. To je ono što smo i uspeli da spojimo u veš mašini WW9000 i frižideru Food ShowCase. Oni jesu funkcionalni, ‘pametni’, laki za korišćenje, ali njihov minimalistički dizajn čini ih pravim kućnim umetničkim delima”, rekao je Dušan Milovanović, rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics.

IMG_1984LOW

IMG_2000LOW

Zvanično predstavljanje najnovijih kućnih uređaja kompanije Samsung završeno je nagradnom igrom koja je najbržem dobitniku Milanu Vučićeviću  donela putovanje na Kopaonik.

Zvanično predstavljanje najnovijih kućnih uređaja kompanije Samsung završeno je nagradnom igrom koja je najbržem dobitniku Milanu Vučićeviću donela putovanje na Kopaonik.

Događaju su prisustvovali glumac Bojan Perić, voditeljka Suzana Mančić, Miss Srbije za Miss Universe Anđelka Tomašević, Vesna Jugović, Aleksandar Timofejev, Jelena Gajšek, Marin Šimurina, Zdravko Brkić, Boban Spasojević, Nebojša Grnčarski, Jasminka Sanader, Aleksandar Đikić, Marina Kosanović i mnogi drugi…

Mašina za pranje veša WW9000 donosi prefinjeni i minimalistički dizajn, te se savršeno uklapa u svaki moderan životni prostor. Ova veš mašina opremljena je i opcijom Smart control, koja korisnicima omogućava da na daljinu kontrolišu i prate rad mašine putem aplikacije na smart telefonu.Food ShowCase je frižider vrhunskih performansi, kreiran da zadovolji potrebe i želje i najzahtevnijih korisnika. Ovaj model poseduje dupla vrata sa sistemom za višestrani protok vazduha koja čine da namirnice dugo ostanu sveže.

SVE FOTOGRAFIJE SA DOGAĐAJA MOŽETE DOWNLOADOVATI OVDE!

IMG_1878LOW

IMG_1889LOW

IMG_1897LOW

IMG_1914LOW

IMG_1921LOW

IMG_1928LOW

IMG_2035LOW

IMG_2070LOW

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.