Pronašli smo sjajnu knjigu o istinama koje svi osećamo, ali o njima ćutimo + poklon

by | 3 septembra, 2019

Potpisana pseudonimom Putnica, ova knjiga krije kratke zapise, koji su, u stvari, preispitivanja sopstvene duše: o učenju, sreći, ljubavi, tuzi…

 

Autorka Vesna Simović beležila je usput uhvaćene detalje, na putu kroz život i na putu sebi. “Crtice” su počele da nastaju na njenom Instagram profilu, a zatim su pretočene i u knjigu, kao trajnu, večnu vrednost.

Foto: Ivana Kotov

Autorka “Crtica” Vesna Simović

Po zanimanju pravnica, Vesna se na precizan, ponekad oštar i beskompromisan način, razračunava sa neizgovorenim istinama, koje svi osećamo, ali o njima ćutimo.
“Crtice” su knjiga iz duše za dušu. Nastala u procesu autorkine potrage za skrivenim delovima sopstvene duše, lagano otkriva i skrivene deliće duše čitaoca.

Foto: Ivana Kotov

“Putnica” piše o istinama koje svi osećamo, ali uglavnom o njima ćutimo

„Postoje periodi u životu kada zaglaviš u mulju svoje duše. Kada te zarobi sve ono što si zanemarivao i sa čim nisi želeo da se suočiš. Tada ti preostane jedino da duboko udahneš i zaroniš u taj mulj, što dublje, da pretražiš svaki kutak, da osvetliš neosvetljeno, izbaciš sav otpad koji te guši. Kada sve detaljno pročistiš, izroni i kreni niz reku života. Ona će sprati sa tebe svo to blato, a ti ćeš ostati čist, lagan, sjajan i slobodan“, kaže Vesna.

Poklon!

Najbrža čitateljka koja se javi na imejl [email protected] (naslov imejla: Crtice) dobiće na poklon ovu divnu, istovremeno toplu i raskošnu knjigu.

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.