Categories Recepti

Vreme je za long drink: Recept za G Light Spritz

Iz kreativnog „šanka“ Gorkog Lista, a uoči letnje sezone dolazi novi long drink G Light spritz. Napravljen je od svežih listova nane, leda 100 ml suvog prosecco-a, 100 ml 7 UP-a ili Sprite i jedinstvenog Gorkog Lista. I baš ovim redosledom, da bi se dobio nesvakidašnji ukus i originalni estetski doživljaj.

Ukus G light spritz-a su kreirali najbolji barmeni iz čitavog regiona, inspirisani Gorkim Listom a prateći trendove u ugostiteljstvu i navike u konzumiranju pića. G light spritz je generator odličnog raspoloženja. Ovaj long drink se ispija polako tj. uživa se u svakom njegovom gutljaju. Oni koji piju G light spritz su oni koji podižu atmosferu, započinju akciju. Oni su zreliji od ostalih, jer njima ne treba prilika da bi uživali, oni to rade svakodnevno proslavljajući život kao takav.

Kroz G light spritz i svi ljubitelji Gorkog Lista ne menjaju svoje omiljeno piće. Zato je ovaj long drink preporuka svima onima koji žele da probaju nešto novo, jer uz dodatak samo dva sastojka, dobro poznati ukus ovog bitter likera dobija egzotičniju i osvežavajuću notu. Toliko je mnogo izbora, a tako malo vremena za dobre i kvalitetne stvari u životu!
Zato zadovoljite svoju radoznalost, probajte G Light spritz, sigurni smo da ćete pronaći omiljeno osvežavajuće piće i za ovo leto a i za sva ostala godišnja doba, jer kvalitet nema sezonski karakter. Prednost ovog long drink-a je što se može napraviti i u kućnim uslovima, tako da uz samo tri sastojka, od kojih je jedan GORKI LIST, koga ima svaki mini bar, obezbedjujete savršeno osveženje za sve one koji žele osećaj istinskog zadovoljstva i prepoznaju moć trenutka.
Long drink…Long story…Long fun.

Kako pripremiti G Light spritz?

Preko svežih listova nane, koji se polože na dno čaše, ubaciti led.
Zatim preko leda sipati sastojke: 100 ml suvog prosecco-a, 100 ml Sprite ili 7 UP 100 ml. i 40 ml. Gorkog Lista. Promešati sastojke i uživati! Uvek u najboljem društvu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA