Remake Home – za prvu kafu sa stilom

by | 18 septembra, 2019

Svaka od nas posebno uživa u uređivanju svog životnog prostora, a posbnu pažnju pridajemo detaljima, koji našem domu daju autentičnost i toplinu. Posebnu pažnju pridajemo biranju posuđa, jer je to nešto što svakodnevno koristimo, pa nam je pažnju skrenuo brend Remake Home, koji u svom asortimanu ima posebno neodoljive šoljice.

Jovana Božović i Aneta Arizanović bave se izradom posebnih detalja, koji svakom domu daju poseban šarm, a u njihovom Remake Home asortimanu, posebnu pažnju privukle su nam šoljice, koje će učiniti da još više uživate u svojoj prvoj kafi. Reč je i pomalo tradicionalnim, porculanskim šoljama sa neodoljivim porukama, koje mame osmeh na lice. Ove šoljice mame koketnim humorom, ali i dobro poznatim i veoma realnim izrekama, koje uvek poprave dan. Ove šolje su definitivno savršen poklon, kako za sebe, tako i za voljene osobe, čiji osmeh želite da vidite.

Ovaj brend ističe se originalnošću, perfektnom izradom, kao i samim kvalitetom proizvoda. Pored šoljica u svom asortimanu imaju i drugo porculansko posuđe, kao i zanimljive zidne ukrase.

Kompletan asortiman ručno oslikanog posuđa možete pronaći ovde i već odmah počastiti sebe omiljenom šoljicom za svoje jutarnje zadovoljstvo!

Foto: @remakehome

 

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.