Kako izabrati pravog fotografa za venčanje?

by | 12 juna, 2012

Izbor fotografaj je jedna od najvažnijih odluka koje morate doneti pre venčanja, jer ćete fotografije sa najvažnijeg dana u vašem životu verovatno iznova i iznova gledati bezbroj puta. Evo šta treba da imate u vidu pre nego što donesete tu odluku.

Izdvojite više novca. Na ovoj stavki ne bi trebalo da štedite. Dobar fotograf umeće da uhvati svaki poseban detalj i trenutak pa ćete gledajući fotografije svaki put preživeti taj dan.

Kakav je vaš stil? Pročešljajte internet u potrazi za fotografima i pogledajte ono što su oni prethodno radili i proverite da li se to slaže sa vašim stilom. Neki više vole vintage i retro fotografije, drugi moderne, treći klasične i formalne.

Karakter fotografa. Bez obzira koliko je on dobar, to će pasti u vodu ukoliko nemate dobar odnos sa njim. Ne budite previše zapovednički postavljeni prema njemu i ne ponašajte se kao da vi radite bolje nejgov posao od njega. To ga može naljutiti i biti razlog da „otalja“ posao.

Tačnost. Pobrinite se da je fotograf tačan i da ima detaljan raspored i program venčanja kako bi znao gde i kada treba da bude.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.