Categories Stil života

Šta položaj mladeža govori o vama?

Neki kažu da su mladeži na našem telu zapravo tajni otisci iz naših prošlih života, oznake prethodnih karmičkih dela koja će sazreti u ovom životu, kako dobrih tako i loših. Drugi tvrde da su mladeži poruke sreće i nesreće koje oslikavaju važne prekretnice u našem životu.

 

Svaki primetni mladež na našem telu nosi skriveno značenje ili prikazuje neku tajnu prepreku. Ako ste se ikada pitali šta taj mladež na vašem vratu, leđima ili bedrima znači, pročitajte u nastavku.

Glava i vrat

@itsallaboutmakeup.com

Mladež na bilo kojoj strani usana je indikacija uravnoteženog i uspešnog života. Nagoveštava bogatstvo, slavu i raskošan stil života. Žene s ovim mladežima mogu biti izuzetno lepe.

Čelo

Mladež na sredini čela nagoveštava kreativan, vredan, ali i vrlo bezbrižan duh. Ove osobe su velike vođe i mogu biti jako uspešni preduzetnici.

Ako je čelo široko i mladež je na desnoj strani, onda označava bogatstvo, slavu i status. Osoba postaje bogata i ima dobar ugled i slavu u društvu.

Ako je mladež na levoj strani i čelo je usko, onda će osoba biti okrenuta sebi.

 

Obrve

Madež na jednom ili drugom kraju obrve označava snažnu, tvrdoglavu osobu s jako dobrim autoritetom.

Ako se madež nalazi na desnoj obrvi, rano će se oženiti dobrom ženom (ili udati za dobrog muža).

Ako je mladež na levoj obrvi, to nagoveštava da će osoba imati nekih problema u životu i dosta borbi. Mora paziti na novac.

Mladeži koji se nalaze ispod obrva sugariše nesklad s članovima proširene porodice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA