Čokoladni mus

by | 2 juna, 2009

Lepota i Zdravlje - recepti - COKOLADNI MUS

POTREBNO JE:

100 g čokolade,

100 g margarina za kolače,

3 jajeta,

100 g šećera,

20 g brašna


PRIPREMA:

Rastopite čokoladu i margarin, pa ih sjedine sa jajetom koje ste prethodno umutili sa šećerom. Na kraju dodajte brašno, pa pecite na 220 stepeni C, šest-sedam minuta.


REČ NUTRICIONISTE:

Poslastica je sita, topi se ustima, a ljubitelji čokolade će, osim u ukusu, uživati i u vizuelnom „čokoladnobraon“ doživljaju.

 

Foto: Mladen Sekulić; organizacija: Maja Brzak-Dutina; Restoran: Piccolo Mondo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.