Ćuretina na icebergu

by | septembar 14, 2009

 

Curetina na icebergu

 

POTREBNO JE: 

 

  • 100 g ćuretine,
  • 150 g iceberg salate,
  • 200 g pomorandži,
  • sok od polovine limuna,
  • 100 g avokada,
  • 20 g pinjola,
  • majčina dušica, so.

PRIPREMA: Ćureći file pripremiti na roštilju. Iceberg salatu iseći na žilijen, a pomorandžu i avokado na listiće. Zatim dodati sok od limuna i sok od preostalog dela pomorandže. Posoliti, lagano promešati i dekorisati pinjolama. Energetska vrednost: 525 kcal

 

REČ PLUS: Potpuni delikatesni obrok ili uvod u glavno jelo. Teško je reći gde počinje užitak u ovom izuzetnom niskokaloričnom specijalitetu. On neće opteretiti vaš sistem za varenje.

 

Tagovi: