Kolačići bez žitarica

by | 29 januara, 2012

Odlični kolačići za one koji su alergični na gluten.

Sastojci:

– 2 veća jaja izlupana;
– 120 g meda;
– 450 g kokosovog brašna;

Postupak:

1. Zagrejte rernu na 180°C. Nauljite dve tepsije ili pripremite dve tepsije sa papirom za pečenje.

2. U činiji srednje veličine, pomešajte jaja i med. Dodajte kokosovo brašno i sve mešajte dok se smesa ne sjedini.

3. Kafenom kašikom stavljajte loptice smese na tepsiju. Pecite kolačiće 10 minuta ili sve dok ne dobiju svetlo braon boju. Kada se kolačići ispeku ostavite ih na žicu da se ohlade.

Porcije: 36;

Priprema: 13 minuta;

Pečenje: 10 minuta;

Ukupno: 28 minuta.

Autor: www.klinikaPERINATAL.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.