Pasta sa povrćem

by | 29 maja, 2009
Lepota i Zdravlje - recepti - Pasta sa povrcem


POTREBNO: (za jednu osobu)

  • 100 g špageta,
  • po 40 g raznog povrća (šampinjoni, tikvice, paprika, patlidžan…),
  • 1 dl belog vina,
  • maslinovo ulje,
  • začini


PRIPREMA:

Napomena: Za pripremu ovog jela nije važno koje ćete povrće upotrebiti. Birajte ono koje najviše volite, a najbolje je (kao i začini) da bude sezonsko i sveže.

 

U vruć tiganj uspite malo maslinovog ulja, pa dodajte povrće i na kraju belo vino. Kad tečnost ispari, umešajte kuvane špagete, majčinu dušicu i bosiljak, pa sve posolite i pobiberite po želji.

 

REČ NUTRICIONISTE:

Ovo jelo je lagano, brzo se priprema, i idealno je za predjelo ili za večeru.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.