Evo kako je slavna pevačica izgledala pre plastičnih operacija

by | 7 oktobra, 2015

Njena karijera traje preko 50 godina, a osim muzičkih hitova i blokbastera poznata je i po burnom privatnom životu i plastičnim operacijama.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Teško je poverovati da će slavna Šer naredne godine proslaviti 70. rođendan. Slavna pevačica i glumica zadržala je mladolik izgled, uglavnom zahvaljujući brojnim estetskim zahvatima kojima se podvrgla.

Sa samo 16 godina, Šer je napustila školu i porodični dom, i počela da živi sa prijateljem u Los Anđelesu. Tamo je upoznala Sonija, koji je od nje bio stariji 11 godina, i sa kojim je osnovala duo Soni i Šer. Venčali su se 1964, a razveli 11 godina kasnije. Njenu karijeru pratili su brojni usponi i padovi, ali je do današnjih dana zadržala status velike zvezde.

I pored glasina o ozbiljnim zdravstvenim problemima, Šer je još uvek veoma aktivna, a svojim objavama na društvenim mrežama redovno oduševljava fanove. Nedavno je objavila i retku fotografiju iz svog detinjstva, koja je nastala kada je imala samo 13 godina. Iako je još tada ispoljavala talenat, malo ko je mogao da pretpostavi u kakvu će zvezdu ona izrasti.

Nisam imala dovoljno samopozdanja, stalno sam dramila, i bila sam ili uzbuđena ili u suzama. Imati 13 godina bilo je strašno i čudesno – napisala je pevačica pored ove fotografije.

Pevačica je ovom slikom reagovala na dokumentarnu emisiju „Imati 13 godina“, koja je emitovana na CNN-u, a koja govori o životu današnjih tinejdžera i uticaju društvenih mreža na njihovu svakodnevicu.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.