Kad monotonija zavlada u braku: Ovo su najpoznatiji svingeri u Holivudu

by | 30 juna, 2016

Ljudska seksualnost se, može razumeti kao deo društvenog života ljudi, vođen implicitnim pravilima ponašanja i statusa kvo. Stoga se tvrdi da seksualnost utiče na društvene norme, a društvo za uzvrat utiče na način na koji se seksualnost može izraziti.

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Getty

Razmena partnera ili supružnika je izraz kojim se u najširem smislu označava ne-monogamna praksa neke osobe uz prethodni pristanak njenog partnera u braku ili tzv. ozbiljnoj vezi. Pod tim se podrazumeva ne-monogamna praksa u obliku neobaveznog, anonimnog ili jednokratnog seksa.

Opis pojma: Wikipedia.org

Tako su i neke poznate ličnosti želele su da osveže svoje veze i brakove, da ubiju monotoniju, ili prosto da eksperimentišu i zabave se razmenjujući nežnosti s drugim ljudima….

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Džastin Timberlejk i Džesika Bil

Ovo je jedini bračni par u Holivudu u čiju intimu niko nije mogao da zagrebe dovoljno duboko. Džastin toliko čuva svoju privatnost koja njihove fanove navodi na mišljenje da su upravo i oni svingeri. Šuškalo se da je slavni pevač i glumac varao svoju ženu, Džesiku Bil, i to s koleginicom Milom Kunis dok su sarađivali na snimanju jednog filma.

Koje još poznate ličnosti su eksperimentisale u krevetu pogledajte OVDE.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.