Kažu da je jedna od najlepših žena sveta, ali skinula je šminku i pokazala pravo lice

by | 27 novembra, 2016

Neke žene se nenašminkane skrivaju od radoznalih pogleda, a neke ponosno poziraju bez šminke. Izabel Gular se ne ustručava da se pokaže svima u svom prirodnom izdanju.

A photo posted by Izabel Goulart (iza_goulart) on

Brazilska manekenka koja je ove godine proslavila 32. rođendan, objavila je danas na Instagramu fotografiju na kojoj pokazuje svoje nenašminkano lice. Bez šminke, potpuno očekivano, izgleda drugačije nego kada je besporekorno doterana, ali je Izabel i ovakva izrazito lepa.

Pročitajte i… Mislite da Viktorijini anđeli nemaju strije? Ova fotografija će vas demantovati

Na narednoj strani pogledajte kako izgleda Izabel beu šminke…

A photo posted by Izabel Goulart (iza_goulart) on

Manekenka koja je članica modne kuće “Viktorijas sikret” od 2005. pripema se ovih u Parizu za veliku godišnju reviju poznatog modnog brenda, koja će se u ovom gradu održati 30. novembra.
Televizijska premijera spektakla desiće se 5.decembra na CBS-u, a muzički gosti šoua biće Lejid Gaga, Bruno Mars i D’ Vikend.

Pročitajte i… Želite da imate oblu, zategnutu zadnjicu? Bez ove vežbe Džej Lo ne započinje dan!

Izabel, koja je uz Adrijanu Limu, Alesandru Ambrosio i Žizel Bundšen najlepša poznata Brazilka, imaće svoje zapaženo mesto na prestižnoj reviji.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: