Kloi Kardašijan priznala da je lagala porodicu i prikrivala afere bivšeg supruga

by | 13 jula, 2014

Kraj njenog braka obeležile su glasine o preljubi. A sada je Kloi Kardašijan i sama potvrdila da su one bile istinite, odnosno da joj je suprug Lamar Odom bio neveran, a da je ona lagala, kako bi to prikrivala.

kloi-kardasijan-sipa_00687646_000017

U novoj epizodi rijalitija „Keeping Up With The Kardashians“ ova 30-godišnjakinja otkrila je da je košarkaš za njen prošli rođendan bio sa drugom ženom, a ona je svoju porodicu lagala, kako ne bi saznali za to.

„Lamar daje intervjue jer je sada u novom timu. Ali to što on priča nije istina. To što govori da se svakodnevno čujemo i da radimo na tome da rešimo probleme u braku. A nismo se čuli mesecima. I to me skoro tera da se nadam“, ispričala je i nakon toga pobesnela:

„Sve vreme on nosi burmu. A nosio ju je i dok je bio sa drugom ženom! To kako sam živela nije način da se živi. Samo sam prikrivala ono što radi i pokrivala ga.“

Onda je Kloi svojoj sestri Kortni (35) otkrila:

„Da ti priznam nešto. Prošle godine za svoj rođendan lagala sam sve. Morala sam da lažem i da kažem da sam sa svojim mužem. A ustvari moj muž nije bio tu, jer je bio sa drugom ženom. OK? Lagala sam i odrekla sam se karata za koncert Bijonse. Eto koliko očajnički sam morala da lažem i krijem!“

Rasplakala se i rekla:

„Nisam ni imala rođendan! Bila sam sama i lagala sve.“

Kloi i Lamar su se venčali 2009. godine, nakon svega mesec dana zabavljanja, a najmlađa sestra Kardašijan podnela je zahtev za razvod u decembru 2013, nakon glasina da joj je muž bio neveran i da je koristio drogu. Trenutno je u vezi sa reperom Frenč Montanom.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.