Lejdi Gaga: Mislila sam da sam kriva za silovanje

by | 7 marta, 2016

Pevačica Lejdi Gaga izjavila je da se „neprestano“ muči, od kada je silovana i da je za nju pravo iskušenje bila ceremonija dodele Oskara, na kojoj je sa drugim žrtvama silovanja izvela pesmu o seksualnom nasilju.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

To je nešto čega se najviše stidim. Sve do sada mislila sam da sam ja kriva za to – rekla je Lejdi Gaga radiju Z100.

Dodala je da mnogi ne znaju da je ona bila žrtva seksualnog nasilja, jer o tome retko govori.

Znam da me vide kao poznatu ličnost, koja je uspešna i ima novca. Svi misle da nemam nikakvih problema. Ali ja ustvari bez prestanka osećam bol, a to je posledica tog parališućeg straha, koji me muči gotovo deset godina – rekla je ona.

Poznata pevačica, koja će uskoro napuniti 30 godina, kazala je i da joj je interpretiranje pesme „Till it Happens to You„, pomoglo da razbije tabu, jer je ono što joj se dogodilo dugo bilo sakriveno „ispod tepiha“.

Lejdi Gagi se pridružilo više desetina žrtava seksualnog nasilja, koje su na grudima imale natpis: „Nije tvoja krivica“, „Nesalomiva“ i „To se dogodilo meni“. Pesma „Till it Happens to You“ napravljena je za dokumentarni film „The Hunting Ground“ čija je tema seksualno nasilje u američkim univerzitetskim kampovima, koje su lokalne vlasti prikrivale, u strahu od skandala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.