Lejdi Gaga otkrila šokantne činjenice iz prošlosti

by | 5 decembra, 2015

Pored proglašenja za ženu godine, poznata pevačica otkrila je neke privatne stvari o sebi.

Foto: Gulliver/Getty Images

Foto: Gulliver/Getty Images

Naime, pevačica u intervjuu za magazin otkriva da je 2014. godine htela da prestane da se bavi muzikom. “Krajem 2014. moj stilista me je upitao: ‘Da li ti i dalje želiš da budeš pop zvezda?’ Pogledala sam ga i rekla: ‘Znaš, da mogu, još danas bih prestala sa tim. Ali jednostavno ne mogu’. Međutim, morala sam malo da usporim, jer bih umrla”, priznaje Gaga i nastavlja: “Kada toliko brzo jurite da više ne osećate sigurnost, čini vam se da vas udaraju sa svih strana i više ne razmišljate normalno. Ali tada sam osetila kao da me neko podiže. Kao da su se svi sakupili i pokušali da vrate zvezdu na nebo i nikada me više ne puste.”

Od kako je stekla svetsku slavu 2008. godine hitom „Just dance“, Gaga kaže da joj je bila potrebna pauza ne bi li shvatila u kom umetničkom pravcu želi da nastavi: “Ne možete prodati dušu jednom kada uspete. Velika je greška juriti zaradu kako bi ostali na vrhu. Mislim da su to svi želeli od mene. Ali ja sam devojka drugačijeg kova i u ne snalazim se dobro u vremenu kada nije poželjno biti drugačiji. Ljudi misle: ‘Pa ti samo sedneš za klavir kad poželiš da pišeš muziku’, ali ja nisam ništa mogla da napišem dve godine. Za ARTPOP sam umesto toga radila bitove. Nisam želela ni da priđem prokletom klaviru, toliko je to bilo emotivno. Sela bih i počela da sviram i pevam, a onda bih rekla sebi: ‘Ti si previše talentovana za ovo sr***. Zašto dopuštaš ovim ljudima da ti određuju šta ćeš da radiš? Kada si postala robot?’ Zar danas nije dovoljno biti umetnik? Je l’ telenat uopšte važan? Mislim da jeste za Adel. Kao i za Bruno Marsa”, iskrena je pop ikona u svom intervjuu.

Pročitajte i… Lejdi Gaga proglašena za ženu godine

Kako bi pronašla sebe, Gaga je sa Tonijem Benetom objavila džez album, a slavni pevač joj je postao mentor i prijatelj. “Ovo sam naučila iz saradnje sa Tonijem: ako talenat nije važan, onda ste odlutali daleko. Zato je svaki uspod i pad u mojoj karijeri važan – otvorili su mi oči i pokazali šta zaista želim da radim”, dodaje zvezda serije AHS: Hotel na kraju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.