Nećete verovati zbog koga Tom Kruz napušta Sajentološku crkvu!

by | 5 jula, 2015

Trebalo mu je nekoliko godina da poređa prioritete u životu, ali to se izgleda ipak desilo…

Da, po svedočenju portala „Hollywood Life“, Tom Kruz okreće leđa sajentologiji zbog svoje devetogodišnje ćerke Suri Kruz.

Foto: Guliver/Getty, Splashnews

Foto: Guliver/Getty, Splashnews

Svi oni koji su gledali fantastičan dokumentarac o sajentologiji „Otvoreno: Sajentologija i zatvor vere“ upoznati su sa neverovatno surovim činjenicama vezanim za to koliko se ljudi zarad ove crkkve otuđuju od sopstvenih porodica. Kada uđeš u crkvu, zabranjeno ti je da imaš bilo kakav kontakt sa osobama drugačijih uverenja, i svo članovi nakon izvesnog vremena prekidaju kontakt sa ostatkom porodice koja nije u crkvi.

Kako je Kejti Holms bukvalno preko noći pobegla od svog bivšeg muža sa Suri u naručju, njih dve više nisu deo crkve, pa zaato Tom Kruz trpi i izuzetno retko viđa svoju ćerkicu. Jedini način da to promeni, jeste da napusti crkvu, kaže Kris Šelton, bivši član.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

S druge strane, Kruz će zbog ovoga motaui da istrpi velike posledice. Sasvim je moguće da će mu se karijera naći u krizi, da će finansijski potonuti (jer to su sve stvari koje Sajentološka crkva funkcioniše), a takođe će morati da se distancira od svoje ostale usvojene dece koja su, takođe, članovi crkve.

No, i pored svega, ima naznaka da će poznati glumac to ipak uraditi.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.